Vrij verlangen

Een online cursus om je seksueel verlangen te (her)ontdekken

Dat wil ik!

  • Ben je op zoek naar effectieve manieren om jouw verlangen een boost te geven?
  • Wil je ontdekken hoe je kan omgaan met een verschil in verlangen in je relatie? 
  • Ben je op zoek naar een diepere verbinding met je seksualiteit?
  • Wil je ontdekken waar jouw seksuele verlangens liggen?
  • Verlang je naar de vrijheid om je verlangens te verkennen en te uiten, zelfs als ze anders zijn dan die van je partner?
  • Wil je seks benaderen met opwinding en plezier in plaats van angst of onzekerheid?

Denk je bij het lezen van deze vragen 'JA, DAT WIL IK!'? Dan is de cursus 'Vrij Verlangen' precies wat jij nodig hebt!

Deze cursus, ontwikkeld door een seksuoloog, biedt je de kennis, tools en ondersteuning die je nodig hebt om je seksueel verlangen te begrijpen, te omarmen en te uiten. Of je nu weinig verlangen voelt, worstelt met een verschil in verlangen of gewoon je seksuele ervaring wilt verdiepen, 'Vrij Verlangen' begeleidt je naar een leven met meer seksuele vervulling en genot.

Wat kan je verwachten?

Een uitgebreide, inspirerende online cursus gericht op individuen of koppels die klaar zijn om hun seksueel verlangen een boost te geven.

Je wordt stap voor stap ondersteund bij het opnieuw aanwakkeren van je verlangen: door middel van theoretische kennis en praktische tools werk je toe naar duurzame verandering.

7 uitgebreide modules opgedeeld in verschillende subthema's die je geleidelijk aan brengen tot een dieper inzicht in jezelf, je partner en de dynamiek die tussen jullie speelt.

Je volgt de cursus volledig op jouw tempo en hebt alle tijd om met de inhoud aan de slag te gaan.

Een werkboek in e-book vorm vol opdrachten en concrete tools om actief aan de slag te gaan met de theorie.

Downloadbare audio-oefeningen om overal mee aan de slag te gaan.Jouw gids naar meer vrij verlangen

Ontdek 'Vrij Verlangen': jouw sleutel tot meer passie en genot

Doorheen 7 modules en meer dan 25 video's leer jij:

Hoe je verlangen kan stimuleren door een paar effectieve veranderingen.

Omgaan met een verschil in verlangen.

Jezelf en je partner beter begrijpen.

De routine doorbreken.

Communicatietechnieken om je verlangens en grenzen duidelijk te uiten.

Je diepste verlangens en behoeften kennen.

Nieuwe inzichten over seksualiteit.

Hoe seks (terug) iets leuks kan worden.

Ik schrijf me in!

Maak kennis met je seksuoloog

Ik ben Lotte Sierens, een gepassioneerde seksuoloog (KU Leuven) en partner-relatietherapeut met een missie om mensen terug in verbinding te brengen met hun seksualiteit, hun lichaam en hun partner.

De ervaring leert mij dat mensen meer genieten van het leven als ze het contact met hun seksualiteit (terug) vinden en hun verlangen vrij kunnen laten stromen. Daarom help ik jou op weg naar een duurzame verandering.

Ik bracht recent mijn eerste boek It's all about the clit uit. Een boek volledig gewijd aan het seksueel genot van vrouwen. Mijn expertise ligt dan ook voornamelijk bij het vrouwelijk seksueel genot.

Veelgestelde vragen


Kan ik de video's herbekijken?

Jazeker! Je krijgt 2 jaar toegang tot een leerplatform waarop je een account kan maken. Daarop kan je de video's bekijken op eigen tempo en zo veel herbekijken als je maar wilt. Zo kan je steeds teruggrijpen naar de inhoud als je opnieuw ergens tegenaan loopt.


Veelgestelde vragen

Ik voel doorgaans meer verlangen. Is het dan ook interessant?

Natuurlijk! De cursus geeft meer inzicht in jezelf, je partner en jullie (seksuele) dynamieken. Omgaan met een verschil in verlangen is de verantwoordelijkheid van jullie als koppel. Doorheen de cursus ga je samen op zoek naar een bevredigende oplossing voor jullie allebei. 

Veelgestelde vragen

Zijn er afbetalingsplannen?

Ja! Er is is een afbetalingsplan van 2 maanden en een afbetalingsplan van 4 maanden.

Veelgestelde vragen

Kan ik het volgen als man?

Absoluut! Deze cursus is niet specifiek gericht op vrouwen. In de praktijk kom ik zowel mannen als vrouwen tegen die worstelen met seksueel verlangen.

Module 2 bevat 2 video's over de menstruatiecyclus & anticonceptie, maar ook dat is zeer interessante en nodige info voor jou als je een (heteroseksuele) man bent.

Veelgestelde vragen

Hoelang heb ik toegang tot het cursusmateriaal?

Je hebt gedurende 2 jaar toegang tot de online leeromgeving. De downloadbare audio's en het online werkboek heb je uiteraard voor je hele leven ter beschikking. 


Veelgestelde vragen

Is het een live traject?

Neen. De video's zijn op voorhand opgenomen en je volgt alles volledig op je eigen tempo. Je kan kijken en herbekijken wanneer je maar wilt.Veelgestelde vragen

Is er persoonlijke begeleiding?

Er is geen persoonlijke begeleiding voorzien in het traject. Het online traject dient dus ook niet als vervanging van individuele of koppeltherapie.

Je kan wel naast het volgen van dit traject extra  begeleiding (alleen of als koppel) bij mij of bij je eigen therapeut volgen. De online cursus kan een mooie aanvulling zijn op je eigen traject en omgekeerd.Veelgestelde vragen

Kan ik een factuur krijgen?

Natuurlijk! Die krijg je na aankoop in je mailbox. Vergeet zeker je BTW nummer niet in te geven als je een factuur wenst. 


Veelgestelde vragen

Ik wil graag maar vind de investering spannend

Dat is heel normaal en begrijpelijk. Vaak vinden we het moeilijk om een investering te doen die we écht waard zijn.  De inhoud van de cursus is veel meer waard dan wat je ervoor betaalt. Ik ga jou niet eindeloos overtuigen om het te kopen. Jij voelt zelf wel of dit iets voor jou is of niet.

Met dit traject willen we echte, duurzame verandering teweeg brengen. Ben jij klaar om de passie en het vuur (terug) aan te wakkeren?