Als gastspreker en expert op vlak van (vrouwelijke) seksualiteit kan ik een inhoudelijke meerwaarde bieden voor uw evenement. Ik vind het fantastisch om uw publiek op een enthousiaste en behapbare manier mee te nemen in verschillende seksuele thema's.

  • Tijdens de lezing It's all about the clit! word je helemaal ingewijd in de wondere wereld van de clitkunde. Deze lezing vertrekt vanuit de opzet in mijn boek. Na een klein stukje geschiedenis over de clitoris en vrouwelijk genot, kom je meer te weten over vrouwelijke anatomie. Je ontdekt het belang van de clitoris voor vrouwelijk genot en zegt vaarwel tegen enkele hardnekkige clitmythes. Aan het einde van deze lezing kunnen de aanwezigen zichzelf omdopen tot echte clitkundigen. 

  • Tijdens de lezing Vrouwen en seksualiteit: de (orgasme)kloof voorbij worden enkele belangrijke vragen over vrouwen en seks beantwoord. Hoe komt het dat vrouwen vandaag de dag nog steeds eerder gezien worden als verschaffers dan ontvangers van seksueel genot? Wat is de orgasmekloof? Hoe kan je als vrouw jouw recht op seksueel genot (terug) claimen? Er worden ook tips gegeven om jezelf als seksuele vrouw & je seksueel genot te (her)ontdekken. Seksueel plezier lijkt voor veel vrouwen nog ver te zoeken. Hoog tijd om daar verandering in te brengen! 

Het is zeker ook mogelijk om af te wijken van bovenstaande thema's en de lezing af te stemmen op de noden van uw bedrijf.

Denkt u dat ik een meerwaarde kan bieden voor uw evenement? Aarzel niet om contact op te nemen. Tijdens een online of telefonisch overleg kunnen we bekijken wat de mogelijkheden zijn en duidelijke afspraken maken rond wederzijdse verwachtingen.

Meer info kan gevraagd worden via het contactformulier of via mail.

Gastspreker op uw evenement

(c) Pelle De Brabander