Ik ben Lotte Sierens, een seksuologe met een groot hart voor mijn vak. Mijn interesse in de mens als geheel en seksualiteit in het bijzonder is door de jaren heen uitgegroeid tot een heuse passie. In 2021 behaalde ik naast mijn Master in de Criminologische wetenschappen (Universiteit Gent) ook mijn Master in de Seksuologie aan de KU Leuven. 

Ik heb er mijn missie van gemaakt om seksualiteit uit de taboesfeer te halen en samen met jou op zoek te gaan naar hetgeen nodig is voor meer seksuele tevredenheid. Ik geloof erin dat je je algemene levenskwaliteit kan verbeteren door aan de slag te gaan met je seksuele zorgen.

Beroepsvereniging: Vlaamse Vereniging voor Seksuologie (VVS). Erkend als klinisch seksuoloog i.o. 


Hi, ik ben Lotte!

A Lotte Love ontstond vanuit de zoektocht naar een naam die spreekt voor zichzelf. Met een knipoog naar de bekende song a Whole Lotta Love en een voor de hand liggende woordspeling met mijn naam, kwam A Lotte Love van de grond.

Veel liefde.

Begrijp me niet verkeerd: seksualiteit en liefde zijn twee verschillende zaken. Ze gaan soms hand in hand, maar soms ook niet. En toch zal liefde en 'lief zijn' vaak een onmisbaar element zijn in de zoektocht naar seksuele tevredenheid, plezier of voldoening. Lief zijn voor jezelf en anderen is waar het in essentie om draait. 


A Lotte Love

I think sexuality is a window into someone's soul

- Alan Ball -