In It’s all about the clit wordt komaf gemaakt met de vooroordelen over de clitoris en het vrouwelijke genot. De clitoris is slechts een klein bolletje dat moeilijk te vinden is? Niet meer na het lezen van dit boek. Het verhaal start bij de ontdekking van de clitoris: een lange zoektocht met tal van pogingen om het genotsplekje van de vrouw weer naar de vergetelheid te verbannen. Verder lees je meer over de vrouwelijke anatomie en word je volledig ingewijd in de wondere wereld van de ‘clitkunde’. Je zegt vaarwel tegen hardnekkige clitmythes en leert enkele belangrijke lessen over masturbatie, stimulatie en de seksuele beleving van de vrouw.

Daarnaast bundelt Lotte handige tips en opdrachten om alleen of samen met je partner te proberen. Ook het mentale aspect van seks komt aan bod: nee, je hoeft niet altijd klaar te komen en ja, praten over seks is belangrijk.

Dit boek is een gids voor seksueel genot, voor iedereen die graag clitkundig wordt, of je nu zelf een clitoris hebt of niet.

Meer kennis = meer genot

208p. - paperback 

It's all about the clit

Over de orgasmekloof, vrouwelijk genot en clitkunde

It's all about the clit

Bestel mijn boek

Bestel nu jouw gesigneerd exemplaar!


Gezien of gehoord bij...

"Aanrader voor iedereen! Ik dacht dat ik best wel al veel wist maar leerde toch nog veel bij en wenste dat ik dit allemaal al een beetje vroeger wist. Duidelijk dat er nog wel wat werk aan de winkel is m.b.t. seks/intimiteit/vrouwelijk orgasme… in onze huidige maatschappij ;)"

Wat zeggen lezers?

 "Een boek die elke vrouw (én partner van een vrouw) moet gelezen hebben. Lotte brengt ons niet alleen belangrijke informatie bij over de clitoris en het vrouwelijk genot maar kan ook zichzelf en haar enthousiaste persoonlijkheid in het boek verwerken. Heel vlot om te lezen. Aanrader!"

"Ik was al lang aan het wachten op een boek zoals deze. Eindelijk krijgt de clitoris de aandacht dat ze verdient! Leest super vlot en het is heel mooi hoe Lotte ook aandacht heeft voor de mensen waarbij seks minder fijn aanvoelt."

"Wauw, wat een boek! Dit boek leest zo enorm vlot en je leert op zo'n toegankelijke manier enorm veel bij. Het is echt een boek voor iedereen en ik wil het eigenlijk iedereen onder de neus schuiven en het laten lezen. Dit boek leest zozo nodig en zo goed. Echte must read voor iedereen, dus hop hop, lezen die handel!"