Meer genot. Meer zelfvertrouwen. 
Verbinding. Voelen. Vrijheid.      

Wil jij dit ook?

Als seksuoloog en psycholoog worden we ontzettend vaak benaderd door vrouwen die willen groeien in seksueel zelfvertrouwen. Ze willen weten hoe ze meer kunnen genieten en verbinden met zichzelf of hun partner.

Door samen met de vrouwen aan de slag te gaan, zien we dat ze in staat zijn zich meer over te geven aan hun verlangens. Het is écht mogelijk om los te komen uit de greep van onzekerheid en meer in je seksuele kracht te staan. 

In deze cursus bundelen wij onze kennis als seksuoloog met expertise in vrouwelijke seksualiteit en psycholoog gespecialiseerd in zelf- en lichaamsbeeld om jou naar meer seksueel zelfvertrouwen te begeleiden. 

Herken jij je ook in deze moeilijkheden?

Je voelt je soms onzeker en geremd op vlak van seksualiteit

Je weet niet goed wat je verlangens zijn of vindt het moeilijk om je verlangens duidelijk te maken

Je schaamt je voor je lichaam en hebt liever het licht uit tijdens seks met een partner

Je voelt je niet comfortabel bij initiatief nemen

Je voelt regelmatig druk om een orgasme of genot te 'faken'

Jouw onzekerheid op seksueel vlak is soms een discussiepunt in je relatie

Telkens als je seks hebt, word je geconfronteerd met zelftwijfel, ongeacht complimenten van anderen

Seks voelt soms aan als een 'moetje' en je doet het vooral om je partner te pleasen

Wij begeleiden je samen op weg naar...

Positiever kijken naar je lichaam en seks

Gemakkelijker initiatief nemen

Niet langer nadenken over het licht dat aan staat

Seksueel genot ervaren en meer plezier beleven aan seks

Een diepgaande connectie creëren met je partner en jezelf

Tijdens seks meer aanwezig zijn in je lichaam en het moment

Zelfzeker zijn in seksuele communicatie met je partner

Durven opkomen voor je eigen genot

Een helder beeld hebben van je eigen seksuele verlangens

Jezelf milder toespreken en schaamte kunnen loslaten


Dat heb ik nodig!

Dat hoeft niet langer een droom te zijn, en wij gaan jou daarbij te helpen met onze online cursus 'Groeien in Seksueel Zelfvertrouwen'!

Het is echt mogelijk om je goed in je vel te voelen. Geen lichten meer die uit moeten. Geen remming door de vormen van je buik, borsten, billen of vulva. Geen reden meer om je te schamen voor je lichaam tijdens de seks.

Je gaat (eventueel samen met je partner) op ontdekking naar wat écht goed voelt voor jou. Seks wordt dan zoveel meer dan iets om de ander tevreden te houden of iets dat je doet om te willen pleasen. 

Je zal kunnen en durven communiceren naar de ander wat je aangenaam vindt en wat je minder leuk vindt. Van hieruit ontstaat volgens ons échte verbinding en puur genot. Dat verdien ook jij.

Met deze cursus focussen we op duurzame verandering door de juiste balans tussen theoretische verdieping en praktische oefeningen.

Droom jij van meer zelfvertrouwen
(ook tussen de lakens)?

Klinkt goed!

Wat zit er in de cursus?


Module 1: De meerwaarde van seksueel zelfvertrouwen

Module 2: Mijn zelfbeeld in kaart gebracht

Module 3: Met vertrouwen in mijn lichaam

Module 4: Met vertrouwen in mijn seksualiteit

Module 5: Met vertrouwen in mezelf en de ander

Module 6: Met vertrouwen communiceren

Bonus: orgasme


Dat wil ik!

Groeien in Seksueel Zelfvertrouwen is een online zelfhulpcursus met video's, e-book en begeleidende audio oefeningen voor duurzame verandering

Zorgvuldig samengesteld door een seksuoloog en psycholoog om alle relevante domeinen aan bod te laten komen

Werkboek (ebook) met theorie, oefeningen en concrete tools om op eigen tempo mee aan de slag te gaan (toegang 1 jaar)

Via de online community krijg jij ondersteuning en kan je al je vragen stellen

Jouw investering om te groeien is €199

Al 27 vrouwen gingen je voor!

Ik wil groeien!

Maak kennis met je experten

Lotte is een gepassioneerde seksuoloog en partner-relatietherapeut met expertise in vrouwelijke seksualiteit.

Ze bracht recent haar eerste boek It's all about the clit uit. Een boek volledig gewijd aan het seksueel genot van vrouwen.

In de praktijk merkt ze dat veel vrouwen het moeilijk vinden om zichzelf toe te staan te genieten. Daarom heeft ze er haar persoonlijke missie van gemaakt om vrouwen te ondersteunen in hun zoektocht naar meer genot op alle levensdomeinen.


Jana is klinisch psycholoog met een specialisatie in zelf- en lichaamsbeeld.

Ze helpt mensen om met meer zelfvertrouwen in het leven te laten staan, minder kopzorgen te hebben en milder te zijn naar zichzelf.

Jana heeft zelf ook een hele weg afgelegd op vlak van lichaamsbeeld en zelfbeeld, waardoor ze voelt dat ze haar kennis en ervaring heel graag met anderen wil delen.

Jana Reck

Lotte Sierens

Veelgestelde vragen


Moet ik in groep volgen?


Het volgen in groep heeft volgens ons veel voordelen, zeker omdat we er bewust voor kiezen deze groepen voldoende klein te houden om de veiligheid te bewaken.

Het groepstraject geeft je ondersteuning, ruimte om te vertellen en te luisteren en kan heel bevrijdend werken. Het groepstraject zorgt ook voor een zekere mate van verantwoordelijkheidsgevoel om actief met het traject & de inhoud aan de slag te gaan.

Als je instapt in het groepstraject, motiveren we dan ook actieve deelname. We gaan jou echter nooit verplichten om te spreken, maar vragen wel minstens je camera aan te zetten.

Voelt het volgen in groep niet goed voor jou? Dan kan je er ook voor kiezen om de cursus op jezelf te volgen, zonder de live-calls.


Veelgestelde vragen


Kan ik vragen stellen aan jullie?

Wanneer je in het groepstraject zit, kan je tijdens de live-calls vragen aan ons stellen. Bij de DIY-versie is er geen mogelijkheid tot individuele vragen. Wél mag iedereen die toegang heeft tot de online community haar vragen daar stellen. Zo kunnen ook anderen je helpen. Wij houden daar een oogje in het zeil en vullen aan waar nodig.


Veelgestelde vragen

Gaan de live calls door op een vast moment?

De eerste live-call staat gepland op 3 april om 15 uur. Voor de volgende momenten willen we kijken wat het best past voor de groep en voor ons. Zo kunnen we in samenspraak een moment kiezen wat voor de meerderheid werkt.


Veelgestelde vragen

Wat als ik niet aanwezig kan zijn bij de live calls?

Live-calls worden opgenomen en gedeeld in een aparte omgeving waar enkel vrouwen van je eigen groep aankunnen. Deze opnames zijn enkel beschikbaar zolang het live-traject loopt.


Veelgestelde vragen

Hoelang heb ik toegang tot het cursusmateriaal?

De standaard toegang verschilt van welke versie je volgt. In het groepstraject krijg je 6 maanden toegang zodat je na de intensieve 12 weken nog extra tijd hebt om alles te integreren in je dagelijkse leven.

Momenteel krijg je bij zowel de pre-order als de early bird in totaal 1 jaar toegang.

Voor de DIY-versie krijg je 3 maanden toegang. We maken het wel mogelijk dat je je toegang kan verlengen.


Veelgestelde vragen

Wat als ik te weinig tijd heb om het groepstraject te volgen?

We kiezen ervoor om in het groepstraject elke 2 weken een live-call te organiseren. Dit is best intensief, waardoor we de modules zelf langer beschikbaar stellen en de live-calls opnemen. Wil je voor jezelf dingen herbekijken, het wat rustiger aan doen? Dan kan dat.

Toegang tot de online modules zelf en de community kan verlengd worden. Om de veiligheid en privacy te bewaren, kan enkel de toegang tot de live-calls niet verlengd worden na het groepstraject.Veelgestelde vragen

Kunnen ook mannen het traject volgen?

We hebben er in dit traject voor gekozen om enkel met vrouwen te werken (lees: eenieder die zich als vrouw identificeert).

Anderen kunnen wel altijd de DIY-versie volgen, maar het is belangrijk om te weten dat de inhoud gefocust is op vrouwen. Dit neemt natuurlijk niet weg dat je zelf een integratie kan maken van de inhoud naar wat voor jou van toepassing is.Veelgestelde vragen

Is er 1 op 1 begeleiding?

Er is geen 1 op 1 begeleiding voorzien in het traject. Het online groepstraject dient dus ook niet als vervanging van individuele therapie.

Je kan wel naast het volgen van dit traject (zowel DIY als groep) extra individuele begeleiding bij één van ons of bij je eigen therapeut volgen. Het groepstraject kan een mooie aanvulling zijn op je eigen traject en omgekeerd.Veelgestelde vragen

Ik wil graag maar vind de investering spannend

Dat is heel normaal en begrijpelijk. Weet dat wat je nu voelt, deel is van het proces. Dat is het deel in jou dat voelt hoe goed dat klinkt en het zó graag anders wil. Het is heel krachtig om daar naar te luisteren.

Met dit traject willen we echte, duurzame veranderingen teweeg brengen. Ben jij klaar om te gaan naar die versie van jezelf, die zich niet langer laat tegenhouden door schaamte en onzekerheid en die ten volle kan genieten van seks? Durf jij daar een volle ja tegen te zeggen? Als je dat doet, weet dat je er niet alleen voor staat. Wij als experten zijn er voor jou. De warme groep is er voor jou.