Heel wat mensen worden vroeg of laat geconfronteerd met vragen of bezorgdheden rond de thema’s seksualiteit en intimiteit. Als seksuoloog tracht ik een veilige ruimte te creëren waarin jouw uniek verhaal centraal staat. Sekstherapie is een specifieke vorm van gesprekstherapie. Je gaat in gesprek op zoek naar de oorzaak van jouw zorg. Vervolgens gaan we samen op zoek naar hetgeen nodig is om je seksueel en/of relationeel welzijn te herstellen. Mensen kunnen bij mij terecht met seksuele en/of relationele zorgen, als individu of als koppel.

Afhankelijk van de bezorgdheid waarmee je komt, worden de gesprekken ook aangevuld met opdrachten die je thuis, alleen of met je partner, in een veilige privésfeer kan uitvoeren. In de gesprekken wordt dan besproken hoe je de oefeningen beleeft. Zo proberen we samen inzicht te krijgen in bepaalde belemmerende gedachten en gevoelens bij jou of je partner.

Seksuologie

Iedereen met zorgen of problemen rond seksualiteit kan bij een seksuoloog terecht

Veelvoorkomende thema's zijn onder andere...

Seksueel verlangen
Seksuele opwinding
Orgasmeproblemen
Pijn bij het vrijen
Seksualiteit na seksueel trauma
Seksualiteit bij ziekte/beperking
Seksuele oriëntatie
Verlies van controle over seksualiteit
Herstel van intimiteit in relaties
...
Praktisch 

Afspraken zijn mogelijk op twee locaties in de buurt van Gent: Groepspraktijk De Meander en Groepspraktijk Ruimte.

Adres De Meander: Veldestraat 140a, 9850 Merendree
Adres Ruimte: Begijnhofstraat 3, 9160 Lokeren


Klik hier om een afspraak in te plannen. 

Een gesprek duurt 60 minuten en kost 75 euro. In samenspraak kan een gesprek ook langer duren. 75 minuten is 90 euro, 90 minuten is 110 euro.

Afspraken kunnen kosteloos geannuleerd worden tot 24u op voorhand. Bij laattijdige annulering wordt het volledige bedrag aangerekend.